Akademichnikursove.com

Курсове по Гражданска авиация в Warsaw. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Гражданска авиация в Warsaw

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Полша, официално Република Полша, е държава в Централна Европа. С население от 38 милиона души, Полша е шестата най-гъсто населената страна в ЕС. ЕС / ЕИП учениците не се нуждаят от виза, за да учат в Полша. Разходите за живот в Полша е сред най-ниските в Европейския съюз.

Варшава столицата и най-големият град на Полша се смята за основна туристическа атракция, икономически център и образователен център. Градът е заредена с природна красота и е идеална образователна център за любителите на природата. Тя също има институции, които предлагат градуса в различни области на висшето образование.

Курсове Гражданска авиация в Warsaw - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Гражданска авиация в Warsaw. Цялата информация тук!

1 резултата за Гражданска авиация, Warsaw Filter

ATPL (A) лиценз транспортен пилот (самолет)

Ventum Air Flight Academy
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 15 седмици Октомври 2019 Полша Warsaw

ATPL (A) теоретична подготовка за ATPL (A) транспортен пилот на лиценза (Самолет) е предназначена за тези, които искат да продължат кариерата на пилот на авиокомпания.