Filter
Курсове
Филипини Manila Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Гражданска авиация в Manila. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Гражданска авиация в Manila

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Много обичам добрите хора на Филипините и начина си на живот. Проучване тук също може да ви помогне да научите смесването с културата на хората, като се задължавате си университетски курс в местния колеж, университет и Държавния университет или в Университета на Филипините. Филипините е третият по големина англоезична страна в света, която ще направи нещата по-лесни за чуждестранни студенти.

Манила, столицата и втория по големина град на страната, се смята за страната "е икономически, политически, социален и културен център. От друга страна, градът е жилището на училищата страната върха, висши училища, университети и центрове за обучение. Тези институции предлагат достъпно образование за учащите.

Курсове Гражданска авиация в Manila - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Гражданска авиация в Manila. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Гражданска авиация, Manila

Степени
Място
Филипини
Manila
Тип на обучение
Темпо на обучение
AMA Education System

Delta Air International Aviation Academy, Inc. (DAIAA) първоначално е започнал през 2001 г. от група млади, идеалистични пилоти, които се очакват по-нарастващото търсене ... [+]

Delta Air International Aviation Academy, Inc. (DAIAA) първоначално е започнал през 2001 г. от група млади, идеалистични пилоти, които се очакват по-нарастващото търсене на качеството на въздухоплаването обучение на разумни такси. Подкрепена от пул от компетентните висши пилоти, служеща като полетните инструктори, училището се е превърнала в една от най-големите във Филипините, като се брои горди възпитаници от Филипините, Индия, Пакистан и САЩ през годините.... [-]

Филипини Manila
Ноември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски