ACADEMICCOURSES

Курсове Гражданска авиация в Филипини. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Гражданска авиация в Филипини

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Много обичам добрите хора на Филипините и начина си на живот. Проучване тук също може да ви помогне да научите смесването с културата на хората, като се задължавате си университетски курс в местния колеж, университет и Държавния университет или в Университета на Филипините. Филипините е третият по големина англоезична страна в света, която ще направи нещата по-лесни за чуждестранни студенти.

Курсове по Гражданска авиация в Филипини - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Гражданска авиация в Филипини. Цялата информация тук!

1 резултата за Гражданска авиация, Филипини Filter

авиацията курс

AMA Education System
Курсове
Ноем. 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Delta Air International Aviation Academy, Inc. (DAIAA) първоначално е започнал през 2001 г. от група млади, идеалистични пилоти, които се очакват по-нарастващото търсене на ка ...

Научете повече