Akademichnikursove.com

Курсове Гражданска авиация - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Гражданска авиация

Поемането на курсове е един чудесен начин да продължите образованието си. Можете да го използвате, за да разберете кои области ви интересуват, преди да изберете по-висока образователна степен.

Какви са курсовете по гражданска авиация? Тези курсове обикновено са предназначени за тези, които вече притежават лиценз за търговски пилот и могат да включват уроци и лекции в класната стая и тренировки за симулатор на джетове в няколко сектора, както и разработване и обучение. Може да бъдете задължени да вземете тестове за устно и писмено разбиране, математически и физически тестове или да проведете лични интервюта. Курсът може да обхваща теми като навигация, планиране на полети, въздушно право и комуникации.

Някои от предимствата на курсовете по гражданско въздухоплаване включват развиване на съществуващите ви умения за полет, за да сте по-подходящи за напредък в текущото си поле. Възможно е също така да научите повече за навигацията, за да станете по-работоспособни след дипломирането. Комуникацията в областта на въздушния трафик е друго умение, което може да научите Личното развитие на вашия интерес към полет може да се превърне в по-фокусирана по-висока степен.

Както всяко висше образование, разходите за курсове по гражданско въздухоплаване могат да варират в зависимост от избора на училище и продължителността на курса. За повече информация относно разходите и таксите трябва да се свържете с избраното от Вас училище.

Има много опции за кариера, отворени за тези, които учат курсове по гражданска авиация. Можете да използвате вашето образование, за да станете пилот на частна реактивна компания или да летите за търговски самолети за тези, които пътуват из страната или по света. Можете също така да използвате знанията, които печелите в курса за гражданска авиация, за да решите дали искате да преследвате по-висока степен като бакалавърска или магистърска степен по аеронавтика или авиационна механика или проектиране, което ще доведе до кариера като инженер.

Има много места, на които можете да провеждате курсове по гражданска авиация, включително местни, външни и външни варианти, както и онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба по ваш избор, като попълните формуляра.

7 резултата за Гражданска авиация Filter

Atpl интегрирани

Superior Air
Кампус Редовно обучение 16 - 16 месеца Отворено кандидатстване Гърция Megara

Нашата ATPL интегриран курс има за цел да предлагат обучение на високо ниво за студенти, които желаят да станат професионални пилоти само за една година. Няма предишен опит е необходимо да се започне този курс. Използването на състоянието на най-съвременно оборудване и въздухоплавателни средства, Superior Air ще се осигури обучение на най-високо равнище за насърчаване на вашия предстоящия авиацията кариера.

професионална пилотна програма на самолета

Hillsboro Aero Academy
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Prineville Troutdale Hillsboro + още 1

ATPL (A) лиценз транспортен пилот (самолет)

Ventum Air Flight Academy
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 15 седмици Октомври 2019 Полша Warsaw

ATPL (A) теоретична подготовка за ATPL (A) транспортен пилот на лиценза (Самолет) е предназначена за тези, които искат да продължат кариерата на пилот на авиокомпания.

авиацията курс

AMA Education System
Кампус Редовно обучение 2 години Ноември 2019 Филипини Manila

Delta Air International Aviation Academy, Inc. (DAIAA) първоначално е започнал през 2001 г. от група млади, идеалистични пилоти, които се очакват по-нарастващото търсене на качеството на въздухоплаването обучение на разумни такси. Подкрепена от пул от компетентните висши пилоти, служеща като полетните инструктори, училището се е превърнала в една от най-големите във Филипините, като се брои горди възпитаници от Филипините, Индия, Пакистан и САЩ през годините.

Комбиниран курс MCC / JOC - Оксфорд

CAE
Кампус Редовно обучение 40 часове Август 2019 Великобритания Oxford

В CAE ние вярваме, че комбинирането на Мултикорупционното сътрудничество (МКЦ) и курса за ориентиране на джетове (JOC) в един 40-часов курс постига по-добър градиент на обучение. Нашият комбиниран курс MCC / JOC предлага пълното съдържание на курса за МКЦ и JOC, но на по-равномерно ориентиран курс.

Това е толкова просто - югозападната авиокомпания култура (само в къща)

University of Tulsa College of Business Administration
Кампус Задочно обучение 1 ден Запитване на информация Съединени Американски Щати Tulsa Toledo + още 1

Това е толкова просто показва как доверието, уважението и подкрепата между колегите ще увеличат производителността и запазването и ще подобрят обслужването и растежа на клиентите.

авиокомпания пилот - ATPL

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA
Кампус Редовно обучение 14 месеца Запитване на информация Испания Barcelona

Пилотен курс, проведено в рамките на европейското законодателство екипаж, който позволява получаването на професионален пилот с Sep, член на ЕП, оценки плюс IR MCC курс.