Filter
Курсове
Норвегия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Дигитални комуникации в Норвегия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Дигитални комуникации в Норвегия

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Норвегия (Norge) е най-западната, северната - и в действителност най-източната - от трите скандинавски страни. Норвегия е известна с невероятна и разнообразна природа. Фиордите в западната част на страната са дълги тесни заливи, обградени от двете страни от високи планини, където морето се прониква навътре в сушата. Крайната отговорност за образованието се носи от норвежкото Министерство на образованието и науката.

Курсове по Дигитални комуникации в Норвегия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Дигитални комуникации в Норвегия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Дигитални комуникации, Норвегия

Степени
Място
Норвегия
Тип на обучение
Темпо на обучение
American College of Norway

Представяне на теорията и практиката на цифровата комуникация за печатни, онлайн и мобилни медии. ... [+]

Моля, имайте предвид, че трябва да се запишете като студент на редовно обучение в Американския колеж в Норвегия и това означава, че трябва да изучите 5 от нашите курсове (Totaling 15 credit). Ще общуем с вас, за да обсъдим кои от другите ни курсове бихме искали да включим.

Представяне на Теорията и практиката на цифровата комуникация За печат, онлайн и мобилни носители. Акцентира се върху холистичен подход към дигиталния дизайн, включващ както теоретични знания, така и софтуер.... [-]

Норвегия Moss
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски