close

Филтри

Преглед на резултатите

Курсове Дизайн на обувки - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Дизайн на обувки

Повечето модни дизайнери знаят, че голяма чифт обувки е последната част на всяко облекло. Обувки изискват внимателно планиране за да се гарантира, че и двете са естетичен и функционален. Курсове за обувки дизайн са отп… Научете повече

Повечето модни дизайнери знаят, че голяма чифт обувки е последната част на всяко облекло. Обувки изискват внимателно планиране за да се гарантира, че и двете са естетичен и функционален. Курсове за обувки дизайн са отправна точка за това разбиране.

Какво е Shoe Design Course?

Един курс за обувки дизайн учи на елементите на проекта за създаване на красиви обувки. Това включва не само дизайна, но и избора на и работа с общ обувки материали, като кожа и винил.

Какви са ползите от приема на курс по Shoe Design?

Курс по дизайн обувката осигурява необходимото обучение, за да създадете красив дизайн обувки. Това може да допълни общите умения моден дизайнер 'S, или тя може да отвори вратата към кариера в дизайна на обувки извън други модни дизайни.

Колко струва да се вземе курс в Shoe Design?

Цената за курс обувката дизайн ще варира в зависимост от държавата и училището избрали. Също така, дълбочината на курса ще се отрази на разходите.

Каква кариера Подобряване можете да очаквате с Курс по Shoe Design?

Обувки и индустриите, свързани с обувки растат по-голямо значение в целия свят. Тези, които могат да проектират обувки да има важна роля в тези отрасли. Дизайнерите осигуряват основата за производство и продажба на обувки.

Защо да се онлайн курс по Shoe Design?

Курсове за обувки дизайн могат да бъдат завършени онлайн чрез различни модни и дизайнерски училища.По този начин ви позволява да се възползват от тази курсова работа по време на работа на пълно работно време или да се грижи за семейните отговорности.

Къде да вземе курс в Shoe Design?

Можете да вземете курс по дизайн обувката при всеки колеж или университет, с програма за мода степен. Вие също може да откриете, че някои страни, като Индия, са училищата, посветени изцяло на дизайн на обувки.

Как да кандидатстваме за Shoe Design Course?

Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Accademia del Lusso
Милан, Италия

Този 1-годишен интензивен курс по дизайн на обувки и аксесоари в Accademia del Lusso Milan дава на студентите работни умения и стратегически способности, за да ги превърнат в ... +

Този 1-годишен интензивен курс по дизайн на обувки и аксесоари в Accademia del Lusso Milan дава на студентите работни умения и стратегически способности, за да ги превърнат в професионалисти, които могат да създават, планират, проектират, разработват и произвеждат колекции от обувки и аксесоари в съответствие с исканията на модния пазар ... -
Курсове
Редовно
Английски
Окт. 2021
Кампус
 
Accademia Riaci
Флоренция, Италия

Студентите ще научат всички необходими техники за производство на обувки, от основното до високото ниво. В допълнение към различните видове обувки студентите могат да обучават ... +

Студентите ще научат всички необходими техники за производство на обувки, от основното до високото ниво. В допълнение към различните видове обувки студентите могат да обучават обувки за специфични потребности, като например обувки за "простота и комфорт", "трайност", "функционални обувки за крака с медицински проблеми", "елегантност за партита" и др. и да придобият достатъчно умения, за да започнат кариерата си като производител на обувки. -
Курсове
Редовно
Английски
Кампус