Akademichnikursove.com

Курсове по Документални проучвания в England. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Документални проучвания в England

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове Документални проучвания в England - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Документални проучвания в England. Цялата информация тук!

1 резултата за Документални проучвания, England Filter

Ma социално въздействие документално кино

Central Film School
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания London

Този едногодишен MA в документален практика участва в създаването на социално въздействие чрез филм. Тя признава уникалната роля, която играят документални филми в обществото и силата на високо качество на разказване на истории. Целта е да се осигури завършилите с инструментите и увереността да станат ефективни членове на общността на социалното въздействие.