Filter
Курсове
Великобритания England London Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Документални проучвания в London. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Документални проучвания в London

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Курсове Документални проучвания в London - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Документални проучвания в London. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Документални проучвания, London

Степени
Място
Великобритания
England
London
Тип на обучение
Темпо на обучение
Central Film School

Този едногодишен MA в документален практика участва в създаването на социално въздействие чрез филм. Тя признава уникалната роля, която играят документални филми в общест ... [+]

Този едногодишен MA в документален практика участва в създаването на социално въздействие чрез филм. Тя признава уникалната роля, която играят документални филми в обществото и силата на високо качество на разказване на истории. Целта е да се осигури завършилите с инструментите и увереността да станат ефективни членове на общността на социалното въздействие.

Учебният план е практика доведе и се фокусира върху различни филми, които имат потенциала да се свържете с публика на глобално ниво. Построен около серия от отделни модули, студентите разработват и създават голям проект, измислят въздействието и годежни кампании и терен за една индустрия панел. ... [-]

Великобритания London
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски