ACADEMICCOURSES

Курсове Документални проучвания в Великобритания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Документални проучвания в Великобритания

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Курсове по Документални проучвания в Великобритания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Документални проучвания в Великобритания. Цялата информация тук!

1 резултата за Документални проучвания, Великобритания Filter

Ma социално въздействие документално кино

Central Film School
Курсове
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

Този едногодишен MA в документален практика участва в създаването на социално въздействие чрез филм. Тя признава уникалната роля, която играят документални филми в обществото ...

Научете повече