Filter
Курсове
Малайзия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Други езици в Малайзия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Други езици в Малайзия

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Другите езици са чудесен предмет на много кариери, тъй като могат да направят кандидата за работа много по-желателен. Сдвояването на курс или програма на друг език с друга степен, например бизнес, кара студента да се открои на претъпкан пазар на труда.

Ако имате нужда от най-добрата среда проучване в Азия, за да запишат на висшето образование в Малайзия.Това е страна с богата култура и огромни дейности да напусне ви забавлява и спокойна, докато учат в страната

Курсове по Други езици в Малайзия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Други езици в Малайзия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Други езици, Малайзия

Степени
Място
Малайзия
Тип на обучение
Темпо на обучение
California KL

California KL Language Center предлага малайски класове както за съществуващите студенти, така и за работещите възрастни на всяко ниво на компетентност от начинаещи до на ... [+]

California KL Language Center предлага малайски класове както за съществуващите студенти, така и за работещите възрастни на всяко ниво на компетентност от начинаещи до напреднали.

Нашите курсове по чужд език са специално разработени, за да възприемат комуникативен подход и да накарат обучаемите от абсолютни начинаещи да говорят напълно на езика.

Ние сме посветени на постигането на комбинация от пет езикови умения - разговор, слушане, граматика, четене и писане.... [-]

Малайзия Kuala Lumpur
Януари 2020
Английски,малайски
Редовно обучение
1 - 1 месец
Кампус
Научете повече на английски