Filter
Курсове
Малайзия Kuala Lumpur Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Други езици в Kuala Lumpur. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Други езици в Kuala Lumpur

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Изучаването на други езици не само се фокусира върху владеенето на ученика на този език, но и е полезно за цялостното когнитивно здраве. Изучаването на друг език може да помогне на учениците да идентифицират по-ефективно и по-ефикасно информация и многообразие, безценно умение във всяка кариера.

Ако имате нужда от най-добрата среда проучване в Азия, за да запишат на висшето образование в Малайзия.Това е страна с богата култура и огромни дейности да напусне ви забавлява и спокойна, докато учат в страната

Университетите в столицата на Малайзия са известни със своите предпочитания с различни международни университети и добро класиране. Това улеснява качването международни и висшето образование по-евтино и по-добре. Той има и някои достойни университети като университета в Малайзия и Университета в Куала Лумпур.

Курсове Други езици в Kuala Lumpur - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Други езици в Kuala Lumpur. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Други езици, Kuala Lumpur

Степени
Място
Малайзия
Kuala Lumpur
Тип на обучение
Темпо на обучение
California KL

California KL Language Center предлага малайски класове както за съществуващите студенти, така и за работещите възрастни на всяко ниво на компетентност от начинаещи до на ... [+]

California KL Language Center предлага малайски класове както за съществуващите студенти, така и за работещите възрастни на всяко ниво на компетентност от начинаещи до напреднали.

Нашите курсове по чужд език са специално разработени, за да възприемат комуникативен подход и да накарат обучаемите от абсолютни начинаещи да говорят напълно на езика.

Ние сме посветени на постигането на комбинация от пет езикови умения - разговор, слушане, граматика, четене и писане.... [-]

Малайзия Kuala Lumpur
Януари 2020
Английски,малайски
Редовно обучение
1 - 1 месец
Кампус
Научете повече на английски