close

Филтри

Преглед на резултатите

Курсове Европейски бизнес - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Европейски бизнес

Един курс в колежа е предназначена да подготви учениците за определен път в кариерата си, или може да се използва за повишаване на образованието на ток професионален. Курсове може да продължи от няколко дни до няколко… Научете повече

Един курс в колежа е предназначена да подготви учениците за определен път в кариерата си, или може да се използва за повишаване на образованието на ток професионален. Курсове може да продължи от няколко дни до няколко месеца, и те се предлагат по целия свят.

Може би се чудите, какво е разбира се в европейския бизнес? Това е клас, който запознава студентите с различните аспекти на Европа, включително бизнес, култура и интеграция. Докато всяка програма е различен, теми могат да включват европейска политика и политиката, междукултурни преговори, мултикултурализма в организации, Европейския вземането на решения, Европейска социална политика и право, икономика на европейската интеграция, международно политическата икономия, международна корпоративна стратегия и международно управление. Ако се приема в чужбина, курсът може да включва посещения в Европейския парламент и Комисията.

Научавайки за бизнеса и културата на Европа, учениците стават все по приемане на други култури и хора.Те също имат много повече възможности за професионално развитие по целия свят. Уменията научили да им помогне да се справят с другите и да вземат по-добри решения във всички области на живота си.

Има много национални и международни възможности да вземе курс в европейския бизнес. В зависимост от местоположението, продължителността на програмата, както и други изисквания, цената може да варира много. Свържете вашето училище на интереси, за да разберете какво ще се очаква.

Макар това да не води директно до кариера, като един курс в европейския бизнес се основава фондация, която може да доведе до много различни възможности за професионално развитие. Има работни възможности в Европа, както и в други страни, които участват с Европа редовно. Има много области, за кариера, които учениците могат да преследват включително финанси, счетоводство, маркетинг и мениджмънт, както и работни места могат да бъдат намерени във всички размери на предприятията.

Намиране на европейския бизнес онлайн курс е бързо и лесно.Използвайте нашата богата база данни за сравняване на различните програми на разположение, за да намерите вашия перфектен един. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса прием в училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Institute For Social and European Studies ISES
Kőszeg, Унгария

От 1996 г. ISES организира Международния летен университет в Kőszeg. Годишната тема винаги е била изградена около съвременни европейски и глобални проблеми. Международният лет ... +

От 1996 г. ISES организира Международния летен университет в Kőszeg. Годишната тема винаги е била изградена около съвременни европейски и глобални проблеми. Международният летен университет е мултидисциплинарен и предлага чудесна възможност за експерти, активисти, практици и политици, изследователи, социални учени и студенти да се срещнат и обсъдят съвременни предизвикателства и международно сътрудничество. -
Курсове
Английски, унгарски
Септ. 2021
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук