Filter
Курсове
Австралия New South Wales Queanbeyan Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в Queanbeyan. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Queanbeyan

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Курсове Езикознание в Queanbeyan - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Queanbeyan. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Queanbeyan

Степени
Място
Австралия
New South Wales
Queanbeyan
Тип на обучение
Темпо на обучение
Unity College Australia

Обучението ELICOS - 089714G за общо английски език е предназначено да предоставя умения и познания по използването на английски език за общи цели. То включва академични ц ... [+]

Дизайн на курсаЦЕЛИ

Обучението ELICOS - 089714G за общо английски език е предназначено да предоставя умения и познания по използването на английски език за общи цели. То включва академични цели, но не се ограничава до такива цели. Моделите "Междинни", "Горещи междинни" и "Разширени" предоставят на студентите възможността да се съсредоточат върху определени области на английски език, които са от интерес за ученика.... [-]

Австралия Queanbeyan
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
10 седмици
Кампус
Научете повече на английски