Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Queanbeyan. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Queanbeyan

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Курсове Езикознание в Queanbeyan - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Queanbeyan. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, Queanbeyan Filter

Английски като Втори Език

Unity College Australia
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 10 седмици Януари 2020 Австралия Queanbeyan + още 1

Обучението ELICOS - 089714G за общо английски език е предназначено да предоставя умения и познания по използването на английски език за общи цели. То включва академични цели, но не се ограничава до такива цели. Модулите "Междинни", "Горещи междинни" и "Разширени" предоставят на студентите възможността да се съсредоточат върху определени области на английски език, които са от значение за интереса на студентите.