ACADEMICCOURSES

Online Езикознание курсове в Surfers Paradise.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Езикознание

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Задочно курсовете Езикознание и краткосрочни курсове в Surfers Paradise. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

2 резултата за Езикознание, Surfers Paradise Filter

Общ курс по английски език

Gold Coast Learning Centre
Курсове
<
Редовно
Английски
Кампус

Научете английски език в Австралия в Gold Coast Learning Centre , само на няколко минути от плажа в Сърфърс Парадайс на известния златен бряг на Австралия. Gold Coast Learning ...

Научете повече

Курс за подготовка на IELTS

Gold Coast Learning Centre
Курсове
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Подобрете английския си език и се подгответе за изпита за международна изпитателна система по английски език (IELTS) в Gold Coast Learning Centre , в сърцето на Сърфърс Парада ...

Научете повече