Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Surfers Paradise. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Surfers Paradise

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Курсове Езикознание в Surfers Paradise - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Surfers Paradise. Цялата информация тук!

2 резултата за Езикознание, Surfers Paradise Filter

Курс за подготовка на IELTS

Gold Coast Learning Centre
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 70 седмици Отворено кандидатстване Австралия Surfers Paradise + още 1

Подобрете английския си език и се подгответе за изпита за международна изпитателна система по английски език (IELTS) в Gold Coast Learning Centre , в сърцето на Сърфърс Парадайс на Голд Коуст в Куинсланд. IELTS е международно акредитиран изпит по английски език, който удостоверява способността за използване и разбиране на английски език. Той е широко признат и се приема от повече от 6000 институции в над 120 страни по света.

Общ курс по английски език

Gold Coast Learning Centre
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Австралия Surfers Paradise

Научете английски език в Австралия в Gold Coast Learning Centre , само на няколко минути от плажа в Сърфърс Парадайс на известния златен бряг на Австралия. Gold Coast Learning Centre предлага четири нива на общо английски обучение, осигуряващи висококачествено обучение в приятелски условия. Опитният персонал и практическите, гъвкави курсове развиват знанията, уменията и гъвкавостта, от които се нуждаете.