Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Salzburg. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Salzburg

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Република Австрия разполага с огромна политическа, образователна и художествена култура. Географията на Австрия също дава възможност за всички видове сезонни преживявания.

Колежи и университети са появяващи се в този град, в близкото минало. Например, Университета в Залцбург, която споделя име с този град, е специализирана най-вече на обучение в чужбина програми. Студентите дори от САЩ идват тук да учат.

Курсове Езикознание в Salzburg - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Salzburg. Цялата информация тук!

3 резултата за Езикознание, Salzburg Filter

Sd plus - schnellkurs deutsch плюс

inlingua Salzburg
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Австрия Salzburg

Комбинирайте стандартния курс за SD курсове с лукса на индивидуалното обучение. Имате нова работа? Трябва да се премести в Австрия?

Sd интензивен - шнелкурс дютс интензивен

inlingua Salzburg
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Австрия Salzburg

Допълнително време за говорене! Освен стандартния курс за SD, имате допълнителни часове на урока на ден, за да преразгледате, повторите и задълбочите немските си умения. Както при всички наши групови курсове - нашият метод е уникален.

Sd - schnellkurs deutsch

inlingua Salzburg
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Австрия Salzburg

Това в един от нашите най-популярни групови курсове! Научете немски в много малки групи (3-6 студенти, през юни, юли, август 3-8 студенти), бъдете бързи, бъдете ефективни! Няма време за губене, активното говорене е ключ!