Filter
Курсове
Албания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Езикознание в Албания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Албания

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Тази страна е друг дом на качествено висше обучение образование от няколко университета започва от университета в Албания. Страната също така приели закони, които да гарантират, че всеки университет е оборудван с улеснения за изучаване като библиотека и др.

Курсове по Езикознание в Албания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Албания. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Албания

Степени
Място
Албания
Тип на обучение
Темпо на обучение
Canadian Institute of Technology

Целта на интензивен английски език за програмиране (IELP) е да подготви учениците да четат, пишат, говорят и слушат английски, за да успее в своите университетски курсове ... [+]

Продължаване на следването си в канадския технологичен институт (CIT) изисква високо ниво на владеене на английски език, както и критични и аналитични способности. Докато CIT се придържа към отворите политики за достъп, тест за оценка за първокурсници на ниво влизане помага уточни ниво на английски език на ученика. Студентите, които не отговарят на необходимото ниво на английски език, за да присъства на пълна академична програма се класифицират в три интензивен английски програми, точно интензивен английски Program (IELP) I (А2 / Pre-Intermediate Level), интензивен английски Program (IELP) II (B1 / средно ниво), и интензивен английски Program (IELP) III (B2 / Upper-Intermediate (Level).... [-]

Албания Tirana
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 семестър
Кампус
Научете повече на английски