Filter
Курсове
Боливия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Езикознание в Боливия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Боливия

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Разположен между Андите и река Амазонка в Южна Америка, Боливия има изненадващо стабилна система за висшето образование, който включва един от най-старите университети в Западното полукълбо. През последните години правителството е преминал законодателство, за да се подобри и стандартизира качеството на преподаване в университетите.

Курсове по Езикознание в Боливия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Боливия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Боливия

Степени
Място
Боливия
Тип на обучение
Темпо на обучение
FSD - Foundation for Sustainable Development

Чрез програмата за потапяне на езика стажантите могат да повишат езиковите си умения преди и по време на международната си работа в областта на развитието. ... [+]

Във връзка с програмата за международен стаж за развитие на FSD FSD предлага също така Програма за потапяне на езика В нашия сайт в Кочабамба, Боливия. Стажантите за международно развитие на ФСД са шанс за студентите и младите хора да придобият опит в устойчивото развитие и проникването в други култури, които могат да бъдат получени само чрез пряк опит, а езикът е ключов елемент за успешното изпълнение на проекта. С Програма за потапяне на езика, Стажантите могат да повишат езиковите си умения преди и по време на международната си работа в областта на развитието.... [-]

Боливия Cochabamba
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 - 52 седмици
Кампус
Научете повече на английски