Filter
Курсове
Боливия Cochabamba Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в Cochabamba. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Cochabamba

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Разположен между Андите и река Амазонка в Южна Америка, Боливия има изненадващо стабилна система за висшето образование, който включва един от най-старите университети в Западното полукълбо. През последните години правителството е преминал законодателство, за да се подобри и стандартизира качеството на преподаване в университетите.

Това стабилен град Боливия е отлично място за някой напредва образованието си. Като дом на популярната Университета в Сан Саймън, както и други висши учебни заведения, този град е идеален за изучаване.

Курсове Езикознание в Cochabamba - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Cochabamba. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Cochabamba

Степени
Място
Боливия
Cochabamba
Тип на обучение
Темпо на обучение
FSD - Foundation for Sustainable Development

Чрез програмата за потапяне на езика стажантите могат да повишат езиковите си умения преди и по време на международната си работа в областта на развитието. ... [+]

Във връзка с програмата за международен стаж за развитие на FSD FSD предлага също така Програма за потапяне на езика В нашия сайт в Кочабамба, Боливия. Стажантите за международно развитие на ФСД са шанс за студентите и младите хора да придобият опит в устойчивото развитие и проникването в други култури, които могат да бъдат получени само чрез пряк опит, а езикът е ключов елемент за успешното изпълнение на проекта. С Програма за потапяне на езика, Стажантите могат да повишат езиковите си умения преди и по време на международната си работа в областта на развитието.... [-]

Боливия Cochabamba
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
9 - 52 седмици
Кампус
Научете повече на английски