Filter
Курсове
Бразилия Olinda Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в Olinda. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Olinda

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Някои от най-добрите университети в Латинска Америка са базирани в Бразилия, страна, която има повече от 2000 висши учебни заведения. Университети в Бразилия може да бъде разделена на следните класификации: Федералното правителство управлявани университети; държавни правителствени контролирани университетите; общинската власт, управлявани университети и частни университети.

Курсове Езикознание в Olinda - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Olinda. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Olinda

Степени
Място
Бразилия
Olinda
Тип на обучение
Темпо на обучение
Olinda School

Предлагаме редовни курсове по инструкция на португалския език за чужденци в двете групи и частни уроци за начинаещи, средно напреднали и напреднали ученици. За да получит ... [+]

Portuguese Language Инструкция за чужденци

Предлагаме редовни курсове по инструкция на португалския език за чужденци в двете групи и частни уроци за начинаещи, средно напреднали и напреднали ученици. За да получите най-добрия опит учене, групови курсове са ограничени до максимум 6 души в един клас, и всеки клас отговаря понеделник до петък.

Частни уроци са на разположение за нови и усъвършенствани професионални или студенти, които имат конкретна насоченост, независимо дали по конкретни въпроси и устна или писмена комуникация, или в частни уроци речници са идеални за хора, които имат малко време за учене езици. Тези класове са и в делнични дни.... [-]

Бразилия Olinda
Отворено кандидатстване
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски