Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в São Paulo. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в São Paulo

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Бразилия, официално Федеративна република Бразилия е най-голямата държава в Южна Америка, така и в региона на Латинска Америка. Това е светът "е петата по големина страна, както от географската област и по население, с над 193 милиона души.

Това е най-големият град в Бразилия, а това се наблюдава система от множество обществени и частни висши образователни центрове за обучение. Някои от световно признати университети като Университета на Сао Пауло, Папския католически университет на Сао Пауло и Sao Paulo State University се намира тук.

Курсове Езикознание в São Paulo - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в São Paulo. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, São Paulo Filter

курсове литература и лингвистика

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Бразилия São Paulo

Тази програма е предназначена за изследване на широк кръг от теми в португалски език, бразилската литература, литература на английски, сравнително литературознание, превод изследвания, културни изследвания. Курсовете ще се фокусират върху въпроси като