Filter
Курсове
Бразилия Salvador Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в Salvador. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Salvador

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Бразилия, официално Федеративна република Бразилия е най-голямата държава в Южна Америка, така и в региона на Латинска Америка. Това е светът "е петата по големина страна, както от географската област и по население, с над 193 милиона души.

Този град има няколко езикови училища да могат местните жители, така и чужденци да участват в обучението си ефективно. Един иска да премина образованието си могат да се запишат в различни ключови институции като Федералния университет на Bahia, Salvador университет и Католическия университет в Салвадор.

Курсове Езикознание в Salvador - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Salvador. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Salvador

Степени
Място
Бразилия
Salvador
Тип на обучение
Темпо на обучение
Dialogo - study in Brazil

Основната цел на курса е да накара учениците да се постигнат добри комуникационни умения на португалски, с успех. Това означава, че не само ще се научи на граматика и лек ... [+]

Основната цел на курса е да накара учениците да се постигнат добри комуникационни умения на португалски, с успех. Това означава, че не само ще се научи на граматика и лексика, но и слушане, четене, писане и устно производство, независимо дали са в официални или разговорни контексти. Въведение в бразилския начин на живот, обичаи и обществените нрави, политика и култура е също важна част от уроците.... [-]

Бразилия Salvador
Отворено кандидатстване
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
1 - 24 седмици
Кампус
Научете повече на английски