Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Bournemouth. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Bournemouth

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Bournemouth е крайбрежен курортен град в Дорсет, доста големи за английски стандарти. Има два университета - единият е Bournemouth University, известен преди като Bournemouth Политехническия и още един е Arts University Bournemouth. Има и много английски езикови училища за чужденци и само хиропрактика колеж в Англия.

Курсове Езикознание в Bournemouth - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Bournemouth. Цялата информация тук!

6 резултата за Езикознание, Bournemouth Filter

Програма за млади английски

ETC International College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 седмици Август 2020 Великобритания Bournemouth + още 1

Нашите програми за младежи имат начални дати на всеки 2 седмици от 3 юни 2019 г. Когато ЕТК е затворена поради банков празник, ще бъде осигурена пълна екскурзия за всички младши студенти.

Специализиран английски курс

ETC International College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Август 2020 Великобритания Bournemouth

Независимо дали сте студент или майстор на професионалното си поле, можем да създадем курс, който да отговаря на вашите нужди от английски език на работното място.

Общ курс по английски език

ETC International College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Август 2020 Великобритания Bournemouth

Нашите курсове по английски език са подходящи за всеки, от начинаещи до напреднали. Ако искате да подобрите английския си език за академична, лична или професионална употреба, независимо от причините, ние имаме курс за вас.

Курс: Подготовка на сестрите за професионални английски (OET)

Bournemouth & Poole College
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 4 седмици Отворено кандидатстване Великобритания Bournemouth

Този курс за подготовка на OET се фокусира върху комуникацията в здравните заведения, а изпитът OET вече официално е признат от Съвета за медицински грижи и акушерство.

Курс: Английски плюс

Bournemouth & Poole College
Кампус Редовно обучение 12 седмици Запитване на информация Великобритания Bournemouth

Ще изучавате английски език за 15 часа всяка седмица, заедно с 6 часа седмично от темата "Плюс".

Курс: Общи

Bournemouth & Poole College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 40 седмици Отворено кандидатстване Великобритания Bournemouth + още 1

Нашите курсове по английски език (15 часа на седмица) и интензивен английски език (21 часа седмично) са предназначени да подобрят английската ви способност да говорите, да слушате, четете и пишете.