Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Chichester. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Chichester

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове Езикознание в Chichester - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Chichester. Цялата информация тук!

3 резултата за Езикознание, Chichester Filter

проучване година в чужбина

Chichester College
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания Pulborough Chichester + още 1

Повече от просто един езиков курс, проучването година в чужбина дава възможност да изучават учебни предмети, наред студенти във Великобритания. Продължителност: 1, 2, или 3 terms.This разбира се, е добра възможност да се има пролука година опит в Обединеното кралство.

Общ английски 21

Chichester College
Кампус Задочно обучение 2 - 24 седмици Отворено кандидатстване Великобритания Pulborough Chichester + още 1

Основният фокус на този курс е да ви даде максимална възможност да учат английски език.

Общ английски 15

Chichester College
Кампус Задочно обучение 2 - 24 седмици Отворено кандидатстване Великобритания Pulborough Chichester + още 1

Основният фокус на този курс е английски език за комуникация.