Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Scarborough. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Scarborough

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове Езикознание в Scarborough - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Scarborough. Цялата информация тук!

2 резултата за Езикознание, Scarborough Filter

интензивно английски и IELTS

Anglolang Academy of English
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Scarborough

Интензивен английски и IELTS курс Anglolang е идеален за студенти, които се надяват да учат в колеж или университет в Обединеното кралство и в бъдеще, но не са с висока

летни ваканционни курсове

Anglolang Academy of English
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Великобритания Scarborough

Летни такси Ваканционен курс Anglolang включва: 4 часа в режим на групово обучение всяка сутрин (максимум 15 ученици в един клас), организирана социална програма всеки следобед, на пълен работен ден