Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Kingston upon Thames. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Kingston upon Thames

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Кингстън на Темза се намира в югозападната част на Лондон. Kingston University College и Kingston са разположени там, заедно с 12-ти век църквата, Kingston Bridge, в ред скулптура от David Mach и други забележителности.

Курсове Езикознание в Kingston upon Thames - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Kingston upon Thames. Цялата информация тук!

2 резултата за Езикознание, Kingston upon Thames Filter

Разбира се: на пълен работен ден на английски език за чуждестранни студенти

Kingston College
Кампус Редовно обучение 4 - 35 седмици Запитване на информация Великобритания Kingston upon Thames

Full Time English Language Програмата има за цел да даде на студентите необходимото ниво на английски език, за да прогресира до избрания от тях курс на академично обучение или кариера.

EFL - английски като чужд език - 14 часа седмично

Kingston College
Кампус Редовно обучение 4 - 35 седмици Август 2020 Великобритания Kingston upon Thames

Нашият нов, не-интензивен курс по английски език е предназначен за хора, които искат да постигнат бърз напредък с английските си проучвания, докато се известно време, безплатно и за други дейности.