Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Stirling. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Stirling

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Stirling е исторически един от кралските крепости на Кралство Шотландия. Сега е дом на Университета в Стърлинг, който е между 11 и 12 хиляди студенти, които представляват над 80 националности.

Курсове Езикознание в Stirling - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Stirling. Цялата информация тук!

2 резултата за Езикознание, Stirling Filter

Курсът на премиера

University of Stirling
Кампус Редовно обучение 6 месеца Януари 2020 Великобритания Stirling

6-месечната програма на премиера ще подобри английски език и ще развие вашите изследователски и учебни умения в подготовката за следдипломна квалификация. Той осигурява директен маршрут към голямо разнообразие от магистърски програми в University of Stirling . Ще подобрите уменията си в английския език, ще развиете необходимите учебни и изследователски умения и ще сте свикнали да живеете и да учите в Обединеното кралство преди завършването на следдипломна квалификация.

Академичен курс по английски език

University of Stirling
Кампус Редовно обучение 3 - 12 месеца Септември 2019 Великобритания Stirling

Този курс осигурява най-бързият и най-ефективен начин за постигане на желаното ниво на английски език. Тя е специално разработена, за да посрещне индивидуалните ви нужди от обучение, с пет нива на обучение, за да сте сигурни, че придобивате езиковата си компетентност и академичните умения, от които се нуждаете.