Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Shrewsbury. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Shrewsbury

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове Езикознание в Shrewsbury - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Shrewsbury. Цялата информация тук!

4 резултата за Езикознание, Shrewsbury Filter

интензивно изпитни курсове по английски език (IELTS)

Severnvale Academy
Кампус 2 - 20 седмици Август 2020 Великобритания Shrewsbury

Подготовка изпит е на разположение за IELTS изпит.

интензивен бизнес английски

Severnvale Academy
Кампус Август 2020 Великобритания Shrewsbury

Ние анализираме и да определи вашите уникални нужди като полиглот и като професионалист, и ние се отнасяме към тях. Работа в партньорство с вас, ние се фокусираме вашата мотивация, изграждане на вашето доверие, и да ви помогне да се постигне ефективна комуникация в най-кратки срокове.

интензивно изследване English (Cambridge FCE / CAE / CPE)

Severnvale Academy
Кампус Август 2020 Великобритания Shrewsbury

Severnvale е разглеждането център за Cambridge ESOL изпитите FCE, CAE и CPE, имаме богат опит подготовката на учениците за тези и всички други изпити, изброени в таблицата по-долу.

интензивен общ английски

Severnvale Academy
Кампус Август 2020 Великобритания Shrewsbury

Добре разработените програми за обучение, малки класове и отлично преподаване - нашите ключови ресурси в ви помага да се постигне бърз напредък.