Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Slough. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Slough

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове Езикознание в Slough - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Slough. Цялата информация тук!

2 резултата за Езикознание, Slough Filter

А2 курс по английски език

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Август 2020 Великобритания Slough UK Online

По време на този курс по английски език, ще си взаимодействат с набор от знаци, чрез ангажиране на дейности и разработване на сюжетни линии на реални ситуации с използване на състоянието на най-съвременните реч.

A1 курс по английски език

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Август 2020 Великобритания Slough UK Online

Единствената пълна онлайн курс по английски език, предназначен за самоподготовка, използвайки изпитани учебна програма, която прави ученето лесно.