Filter
Курсове
Германия Bad Schussenried Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в Bad Schussenried. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Bad Schussenried

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Курсове Езикознание в Bad Schussenried - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Bad Schussenried. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Bad Schussenried

Степени
Място
Германия
Bad Schussenried
Тип на обучение
Темпо на обучение
Humboldt-Institut e.V.

Нашето училище се намира в модерен комплекс от сгради, сгушен между красив парк и просторна зона за отдих. Центърът на град Bad Schussenried е на 5 минути пеша. Като инте ... [+]

Немски за деца и тийнейджъри в Bad SchussenriedЦелогодишни интензивни курсове за младши между Дунав и езерото Констанс

Децата са името на нашите най-млади ученици от 7 години. Като цяло възрастта на нашите младежи е между 7 и 14 години, но гарантираме, че възрастовата разлика между най-младите и най-старите ученици не е повече от четири години във всички училища.

Идиличен спа град в южната част на Германия... [-]

Германия Berlin Bad Schussenried
Октомври 2019
Немски
Редовно обучение
2 - 52 седмици
Кампус
Научете повече на английски