Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Möckern. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Möckern

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Курсове Езикознание в Möckern - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Möckern. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, Möckern Filter

Немски като чужд език

Friedensau Adventist University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 - 9 месеца Запитване на информация Германия Möckern + още 1

Немски като чужд език е бил фиксиран компонент на University Фриденсау на адвентистите от 1993 г. насам. Курсистите с основни познания (поне GER ниво A1) могат да се подготвят лингвистично за обучението си в два семестъра. За кандидат-студенти без предварително познаване на езика, ние предлагаме курс за начинаещи. Целта на двата курса е TestDaF (тест на немски език като чужд ...