Filter
Курсове
Германия Munich Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в Munich. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Munich

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Мюнхен е третата по големина град в Германия. То се намира в провинция Бавария и има над 1 милион жители. Като водещ място за наука и научни изследвания, Мюнхен има над 4 големи университети и няколко колежа.

Курсове Езикознание в Munich - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Munich. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

3 резултата за Езикознание, Munich

Степени
Място
Германия
Munich
Тип на обучение
Темпо на обучение
EF Gap Year

... [+]

. Информация за програмата Настаняване : апартамент, домакин на семейство, хостел Възраст Макс : 16 [-]
Германия Berlin Munich
Отворено кандидатстване
Немски
Редовно обучение
6 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Alinguas

От 1992 г., предлага езикова гимназия Alinguas на Немски езикови курсове Мюнхен според Общата европейска езикова рамка (нива A1-C2) в ... [+]

Курсове по немски език в Германия, Мюнхен през Alinguas езикова гимназия - високо качество, добри цени

От 1992 г., предлага езикова гимназия Alinguas на Немски езикови курсове Мюнхен според Общата европейска езикова рамка (нива A1-C2), в малки групи (4 -12 участници през лятото до 14), и целенасочена подготовка за изпитите за всички международни изпити.

Ето, нашите ученици да постигнат най-добрите резултати от техния курс по немски език. ... [-]

Германия Munich
Октомври 2019
Редовно обучение
1 - 48 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Sprachschule Aktiv

Ако искате да присъства на курс по немски език в Мюнхен, ще имате нужда от шенгенска виза. За да направите заявка за виза ... [+]

Ако искате да присъства на курс по немски език в Мюнхен, ще имате нужда от шенгенска виза. За да направите заявка за виза, трябва да се регистрирате за участие в курса, което е по-малко от 20 учебни часа на седмица. След като zaregestriruetes и плащат процент, което получавате от нас документи, които ще са ви необходими за издаване на виза.

Интензивни курсове по немски език в Мюнхен Intesniv 20 часа на седмица - 1 месец (4 седмици) - 4 часа дневно, за само 399 € Научете немски в Мюнхен - бърз, активен, практичен и интензивно. ... [-]
Германия Munich
Отворено кандидатстване
Редовно обучение
1 месец
Кампус
Научете повече на английски