Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Munich. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Munich

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Мюнхен е третата по големина град в Германия. То се намира в провинция Бавария и има над 1 милион жители. Като водещ място за наука и научни изследвания, Мюнхен има над 4 големи университети и няколко колежа.

Курсове Езикознание в Munich - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Munich. Цялата информация тук!

3 резултата за Езикознание, Munich Filter

Gap Year or Semester in Germany

EF Gap Year
Кампус Редовно обучение 6 - 12 месеца Отворено кандидатстване Германия Berlin Munich + още 1

интензивен курс по немски език München - немски за възрастни и млади

Alinguas
Кампус Редовно обучение 1 - 48 седмици Октомври 2019 Германия Munich

От 1992 г., предлага езикова гимназия Alinguas на Немски езикови курсове Мюнхен според Общата европейска езикова рамка (нива A1-C2) в

Интензивни курсове по немски език в Мюнхен

Sprachschule Aktiv
Кампус Редовно обучение 1 месец Отворено кандидатстване Германия Munich

Ако искате да присъства на курс по немски език в Мюнхен, ще имате нужда от шенгенска виза. За да направите заявка за виза