Filter
Курсове
Еквадор Guayaquil Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в Guayaquil. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Guayaquil

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Някои от най-старите университети в Северна и Южна Америка се намира в Еквадор, даде на студентите достъп до образователни възможности заземени в историята. В същото време, Еквадор е постигнала забележителни крачки в иновациите на технологията. Студентите на науката, математиката и технологиите могат да намерят проучвания в тази страна особено възнаграждаване.

Guayaquil е най-големият град в Еквадор и столица на провинция Guayas. Той има над 2 милиона души. Guayaquil има много университети и колежи.

Курсове Езикознание в Guayaquil - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Guayaquil. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Guayaquil

Степени
Място
Еквадор
Guayaquil
Тип на обучение
Темпо на обучение
Universidad Espiritu Santo

Студентите в семестър в Еквадор програма имат възможност да научат, практика и усъвършенстват своите испански езикови умения по време на престоя си в UEES. Ние предлагаме ... [+]

Какво мога да уча?

КЛАСОВЕ

Международните студенти имат право да вземат не повече от 5 курсове (15 кредита) на семестър. Те могат да бъдат изработени от някоя от следните 4 начина - Изследвания на английски, испански Езикови уроци, изследвания на испански, Service Learning - но комбинация от някои или всички е обичайно.

Изследвания на английски език

Широк кръг от теми на UEES се преподават на английски език, което позволява на чуждестранни студенти, които не са с високо владеене на испански, за да задържат на пистата с техните специалности, като същевременно работи по езиковите си умения. Докато най-големият избор на курсове са в областите на бизнес, финанси и маркетинг, има достатъчно възможности за избор, за да се даде възможност на студенти от повечето дисциплини, за да вземе товар на пълно работно време в продължение на един семестър или учебна година.... [-]

Еквадор Guayaquil
Септември 2019
Английски,испански
Редовно обучение
1 семестър
Кампус
Научете повече на английски