Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Quito. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Quito

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Някои от най-старите университети в Северна и Южна Америка се намира в Еквадор, даде на студентите достъп до образователни възможности заземени в историята. В същото време, Еквадор е постигнала забележителни крачки в иновациите на технологията. Студентите на науката, математиката и технологиите могат да намерят проучвания в тази страна особено възнаграждаване.

Като столицата на Еквадор, Кито е второто най-населен град с население от 2 милиона души. Кито е дом на над 20 висши учебни заведения.

Курсове Езикознание в Quito - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Quito. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, Quito Filter

Кито - проучвания на района

IES Abroad
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Еквадор Quito

Ако се интересувате от подобряването на езиковите си умения по испански език, тази програма ви дава възможност бързо да укрепите своя испански език чрез строг езиков курс, преподаван от IES Abroad . Избирате останалата част от курсовете си от опциите, налични в IES Abroad и един от най-известните университети в Еквадор, университета Сан Франциско де Кито (USFQ).