Filter
Курсове
Република Ирландия Carlow Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в Carlow. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Carlow

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Курсове Езикознание в Carlow - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Carlow. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Carlow

Степени
Място
Република Ирландия
Carlow
Тип на обучение
Темпо на обучение
English Language Ireland

На нашия курс по английски език вие ще говорите много! Класовете са чудесни за студенти и професионалисти. Имате 20 часа всяка седмица, за да се съсредоточите върху вашит ... [+]

На нашия курс по английски език вие ще говорите много! Класовете са чудесни за студенти и професионалисти. Имате 15 часа всяка седмица, за да се съсредоточите върху вашите нужди. Подобрете нивото си, направете нови международни приятели и се насладете на безплатни напитки на сутрешна почивка. Нашите малки групи гарантират личното внимание на всички наши обучаващи се. Елате да практикувате английския си език в Карлоу, чудесен ирландски град в древния Източен Ирландия. ... [-]

Република Ирландия Carlow
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 25 седмици
Кампус
Научете повече на английски