Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Carlow. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Carlow

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Курсове Езикознание в Carlow - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Carlow. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, Carlow Filter

общо английски курс

English Language Ireland
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 25 седмици Септември 2019 Република Ирландия Carlow + още 1

На нашия курс по английски език вие ще говорите много! Класовете са чудесни за студенти и професионалисти. Имате 20 часа всяка седмица, за да се съсредоточите върху вашите нужди. Подобрете нивото си, направете нови международни приятели и се насладете на безплатни напитки на сутрешна почивка. Нашите малки групи гарантират личното внимание на всички наши обучаващи се. Елате да практикувате английския си език в Карлоу, чудесен ирландски град в древния Източен Ирландия.