ACADEMICCOURSES

Online Езикознание курсове в Лас Палмас де Гран Канария.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Езикознание

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Лас Палмас град е деветият по големина в Испания и се намира на Канарските острови. Той разполага с над 300 000 жители и е на Университета в Лас Палмас де Гран Канария.

Задочно курсовете Езикознание и краткосрочни курсове в Лас Палмас де Гран Канария. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Езикознание, Лас Палмас де Гран Канария Filter

Испански курсове по лас палма

ELE USAL GRAN CANARIA
Курсове
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
испански
Кампус

Мислите ли за изучаване на испански в чужбина, но търсите нещо допълнително? Спри търсенето! Харвен испански в Гран Канария е най-добрият избор! Harven Spanish ви предлага ком ...

Научете повече