ACADEMICCOURSES

Online Езикознание курсове в Торънс.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Езикознание

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Торънс е голямо предградие на Лос Анджелис известна с красивите си плажове и време. Градът е и дом на много университети и има една от най-големите азиатски влияния в страната.

Задочно курсовете Езикознание и краткосрочни курсове в Торънс. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Езикознание, Торънс Filter

интензивно английски програма

El Camino College
Курсове
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

El Camino College предлага на студентите премиерска интензивна английска програма чрез своята езикова академия (ECLA). Намира се в колежа на El Camino College в Южна Калифорни ...

Научете повече