Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Virginia Alexandria Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в Alexandria. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Alexandria

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Има две основни колежите и университетите, които можете да получите диплома от в Александрия, Луизиана. The Louisiana State University - Alexandria е държавен университет и има най-голям брой ученици, записани в специалности. Това е последвано от частния Blue College Cliff на Александрия.

Курсове Езикознание в Alexandria - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Alexandria. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Alexandria

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Virginia
Alexandria
Тип на обучение
Темпо на обучение
Forum English Center

... [+]

След завършване на този курс студентите ще могат да обсъждат сложни и съвременни въпроси, да провеждат изследвания и да очертават своите идеи, преди да напишат добре структурирани самостоятелни есета.

[-]
Съединени Американски Щати Alexandria
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски