Filter
Курсове
Съединени Американски Щати California Alhambra Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в Alhambra. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Alhambra

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Градът на Alhambra има много местни колежи и университети, които са акредитирани за техните специалности. Човек може да изберете от Алхамбра Медицински университет, Alhambra International University, Калифорния, Американския университет и DeVry университет, само за да назовем само няколко.

Курсове Езикознание в Alhambra - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Alhambra. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Alhambra

Степени
Място
Съединени Американски Щати
California
Alhambra
Тип на обучение
Темпо на обучение
American English College

В American English College, нашата мисия е да осигурим на английски като втори език (ESL) ученици с отличен, цялостен и достъпно образование на английски език за личното ... [+]

Интензивен английски ПРОГРАМА

Кой е тази програма за

В American English College (http://www.aec.edu/), нашата мисия е да осигурим на английски като втори език (ESL) ученици с отличен, цялостен и достъпно образование на английски език за личното им успех. Най-подходящи за студенти, които желаят да подобрят английския си възможно най-бързо. Това включва студенти, търсещи плавност за влизане в колеж в САЩ, университет или разговорен употреба в професионална среда.... [-]

Съединени Американски Щати Rowland Heights Monterey Park Alhambra
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
12 - 48 седмици
Кампус
Научете повече на английски