ACADEMICCOURSES

Online Езикознание курсове в College Park.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Езикознание

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Колидж Парк, Мериленд е символ на жилища на втория САЩ Националния архив. Той има един основен държавен университет и няколко частни висши учебни заведения.

Задочно курсовете Езикознание и краткосрочни курсове в College Park. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Езикознание, College Park Filter

Интензивна английска програма

University of Maryland - Maryland English Institute
Курсове
31 Авг. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
7&nbsp;-&nbsp;14 седмици
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

За кого е тази програма? Студенти от цял свят, които са на поне 18 години; Студенти, които искат да подобрят английския си език възможно най-бързо; Студенти, които искат интен ...

Научете повече