Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Florida Tampa Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в Tampa. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Tampa

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Флорида е град, разположен в състояние на по-голямата Флорида. Градът е дом на повече от 7000 жители и е известен като най-южният град в Америка. Има една шепа от обществени и частни училища тук с различни университети в непосредствена близост.

Курсове Езикознание в Tampa - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Tampa. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Tampa

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Florida
Tampa
Тип на обучение
Темпо на обучение
Hillsborough Community College

Програмата на жестомимичен език Тълкуване на НСС е предназначена да даде на студентите знак езикови умения, разбиране на глух култура, познаване на ролята и умения за раз ... [+]

Предоставяне на върхови постижения в жестомимичен език Тълкуване образование от 1986 г.

"Врата към вашето бъдеще" От 1986 г. HCC пое водеща роля в подобряването на местните и държавните преводачески услуги за глухи и труднодостъпни лица, като разработи програма за интерпретация на знаковите знаци (Associate in Science) от две години.

Професионалните преводачи осигуряват връзка между глухи и слуха лица в най-различни ситуации, включително, но не само: образователни, религиозни, медицински и психически настройки за здравето.... [-]

Съединени Американски Щати Tampa
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски