Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Tampa. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Tampa

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Флорида е град, разположен в състояние на по-голямата Флорида. Градът е дом на повече от 7000 жители и е известен като най-южният град в Америка. Има една шепа от обществени и частни училища тук с различни университети в непосредствена близост.

Курсове Езикознание в Tampa - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Tampa. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, Tampa Filter

знак програма език интерпретация

Hillsborough Community College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Tampa + още 1

Програмата на жестомимичен език Тълкуване на НСС е предназначена да даде на студентите знак езикови умения, разбиране на глух култура, познаване на ролята и умения за развитие на преводача, за да се подготвят учениците за професията на жестомимичен превод.