Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Honolulu. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Honolulu

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Хонолулу е столицата на щата по-големите Хавай. Освен домакин на голям брой държавни и частни училища, Хонолулу има повече от шест висши учебни в своите граници, които предлагат различни програми.

Курсове Езикознание в Honolulu - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Honolulu. Цялата информация тук!

4 резултата за Езикознание, Honolulu Filter

Интензивен английски Програма Разговор (IECP)

International Mid Pac College (IMPAC)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Honolulu

Интензивен английски Разговор Program (IECP) е програма, с шест ниво предназначени за настаняване на туристи, Програма Visa Waiver, други притежатели на визи, неимигрантски и жители, които искат да учат на непълно работно време (или на пълен работен ден в зависимост от техните визи).

Интензивен английски Proficiency Program (IEPP)

International Mid Pac College (IMPAC)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Honolulu + още 1

Интензивен английски Proficiency Program (IEPP) е програма, с шест ниво предназначени за настаняване на дългосрочни студенти, които учат в продължение на три месеца или повече (изисква F1 Student Visa).

Международна система за тестване на английски език PRep - IELTS (онлайн)

Aston American University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 10 седмици Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Honolulu + още 1

Изпитът за международната система за тестване на английски език (IELTS) е стандартно признато доказателство за владеене на английски език от чуждестранни говорители в повече от 9 000 организации от над 140 страни.

Английски като втори език - ESL (онлайн)

Aston American University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 8 седмици Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Honolulu + още 1

Представете си, че можете да работите в работни места, които обикновено се предлагат на англоезичните хора. Представете си, че имате избор да изберете задание, което ще ви даде по-високи приходи. И представете си, че сте способни да съобщите ясно вашите нужди, за да имате пълноценен живот.