Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Hawaii. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Hawaii

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове Езикознание в Hawaii - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Hawaii. Цялата информация тук!

5 резултата за Езикознание, Hawaii Filter

Интензивна английска програма

Hawaii Community College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Hilo + още 1

Мисията на интензивната английска програма в Hawai'i Community College е да предоставя академична английска езикова подготовка и всеобхватни услуги за подкрепа на чуждестранни студенти, търсещи академични, лични и професионални цели в богата, междукултурна среда.

Интензивен английски Програма Разговор (IECP)

International Mid Pac College (IMPAC)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Honolulu

Интензивен английски Разговор Program (IECP) е програма, с шест ниво предназначени за настаняване на туристи, Програма Visa Waiver, други притежатели на визи, неимигрантски и жители, които искат да учат на непълно работно време (или на пълен работен ден в зависимост от техните визи).

Интензивен английски Proficiency Program (IEPP)

International Mid Pac College (IMPAC)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Honolulu + още 1

Интензивен английски Proficiency Program (IEPP) е програма, с шест ниво предназначени за настаняване на дългосрочни студенти, които учат в продължение на три месеца или повече (изисква F1 Student Visa).

Международна система за тестване на английски език PRep - IELTS (онлайн)

Aston American University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 10 седмици Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Honolulu + още 1

Изпитът за международната система за тестване на английски език (IELTS) е стандартно признато доказателство за владеене на английски език от чуждестранни говорители в повече от 9 000 организации от над 140 страни.

Английски като втори език - ESL (онлайн)

Aston American University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 8 седмици Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Honolulu + още 1

Представете си, че можете да работите в работни места, които обикновено се предлагат на англоезичните хора. Представете си, че имате избор да изберете задание, което ще ви даде по-високи приходи. И представете си, че сте способни да съобщите ясно вашите нужди, за да имате пълноценен живот.