Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Hayward. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Hayward

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Хейуърд, Калифорния е град, известен с процъфтяващата консервната промишленост в началото на 20 век. Икономиката на града е прехвърлени на индустрии в производството и търговията на дребно. Тя е домакин на държавното обществено университет, шепа обществени колежи и други частни университети, които предлагат всички програми за качество в различни професии.

Курсове Езикознание в Hayward - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Hayward. Цялата информация тук!

2 резултата за Езикознание, Hayward Filter

Курс: Условно допускане до CSUEB бакалавърски програми

California State University, East Bay
Кампус Редовно обучение 8 седмици Октомври 2019 Съединени Американски Щати Hayward

California State University, East Bay (CSUEB) предлага условно допускане до студенти, които са академично квалифицирани, но не отговарят на изискванията на английския език. Студентите получават I-20 по Американската езикова програма (ALP) и писмо за условен прием, в което се посочва, че студентът ще бъде допуснат до университетска програма след завършване на изискването за английски език и успешно приключване на курсова работа по ALP.

Курс: Интензивен английски език

California State University, East Bay
Кампус Редовно обучение 8 седмици Октомври 2019 Съединени Американски Щати Hayward

Интензивната програма по английски език предлага голямо разнообразие от английски езикови умения, включително общ английски и английски език за академична подготовка. Учебната програма на курса предлага седем нива на обучение, включително начинаещи, междинни и напреднали.