Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Davenport. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Davenport

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Дейвънпорт, Айова намира в непосредствена близост до река Мисисипи е с разтегнат население от половин милион. Тя има две основни университети и много други частни институции за висше образование.

Курсове Езикознание в Davenport - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Davenport. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, Davenport Filter

ESL INTERLINK в университета "Свети Амброс"

American Consortium of Universities (INTERLINK)
Кампус Редовно обучение 9 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Davenport

Езиковият център INTERLINK в Университета "Свети Амброс" (SAU) предоставя на чуждестранните студенти обучение по английски език (ESL), културна ориентация и академична подготовка, както и помощ за университетска практика и условно допускане за осигуряване на успешен и запомнящ се опит в областта на образованието Съединените щати.