Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Jacksonville. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Jacksonville

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове Езикознание в Jacksonville - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Jacksonville. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, Jacksonville Filter

Интензивната английска програма

English Language Institute at Jacksonville State University
Кампус Редовно обучение 7 - 42 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Jacksonville

Интензивната английска програма предоставя обучение по английски език за успех в университета и кариерата ви. В различни курсове ще научите и практикувате английски за 25 часа всяка седмица в продължение на 7 седмици, за общо над 175 часа на сесия.